Ön a 700522. látogatónk!

Doktor Klub Fórum - Tapasztalatok, beszámolók

Hozzászólás küldéséhez bejelentkezés szükséges.
E-mail cím
Jelszó
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Kati 2012-03-29 10:00:54
Sziasztok!
Sajnos nekem is van tapasztalatom a pánikolás kapcsán. Egy húzósabb időszakon voltam túl aminek az lett a vége, hogy legszívesebben csak otthon ültem volna a Tv előtt. " Az volt a biztonságos", gondoltam én. Az utcán, tömegközlekedésen én is fulladtam, légszomjam volt és " mindenki engem nézett". Sajnos az előtt én ezeken a problémákon csak mosolyogtam, gondoltam velem ez úgy sem történhet meg hisz én erős vagyok! Sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem! :(
A barátnőm hatására mentem el egy természetgyógyászhoz. Először szkeptikus voltam, de gondoltam legyen, az nem lehet, hogy folyamatosan kísérgessen valaki vagy csak kocsival járjak....
Nagyon szimpatikus doktornő fogadott, megvizsgált íriszdiagnosztikával, aztán beszélgettünk kicsit. Javasolta az akupunktúrát meg a talp-és hátmasszázst. Na, gondoltam engem senki nem fog szurkálni! Mondta, hogy semmi gond, akkor maradjon a masszázs és a gyógytea. Aludtam rá két napot, aztán csak kipróbáltam. Jó pár masszázs után mentem a doktornőhöz kontrollra, jobban voltam, éreztem, hogy kezd bennem lazulni a görcs és egy kicsit jobban is aludtam. Megbeszéltük a további teákat és, hogy mikor jövök legközelebb, mikor a doktornő megkérdezte, hogy nem gondoltam meg magamat az akupunktúrával kapcsolatban, ....na jó, belementem. Nem fájt, masszázs után szundikáltam 20 percet a tűk alatt és olyan pihentnek éreztem magamat utána.
Lassan, egyre jobb volt! :) Heti 2-3szor voltam, ahogy megtudtam oldani. Aztán egyre ritkábban, ma már nem kell, hogy kísérgessenek, és a metrón sem vagyok rosszul.
Vannak időszakok, tavasz-ősz mikor egy kicsit rosszabb, meg mikor felhalmozódik a a probléma, de már tudom kezelni. Ha megtudom oldani eljárok néha egy-egy kontrollra meg fenntartó kezelésre, de egyre ritkábban!
Szóval csak azt tudom mondani, hogy gyerünk, vágj bele! Sokkal jobban fogod magadat érezni, én nem voltam bátor ezért a talp és hátmasszázzsal kezdtem, de ezt mindenki maga dönti el.
Jobbulást! :)
manócska 2012-03-18 21:39:17
Marcsi, Mira, aranyosak vagytok, köszönöm szépen! Utánajárok a lehetőségeknek és kipróbálok valamit, beszámolok majd róla. Hinni hiszek benne, csak az első lépés a nehéz. Egyenlőre a neten próbálok tájékozódni, majd csak megtalálom a leghatékonyabb kezelést! Puszi nektek! manócska
Mira 2012-03-18 20:13:35
Sziasztok! Annyit tudok hozzászólni ehhez a témához, hogy sok betegséget láttam már gyógyulni természetgyógyászati kezelés által! Anyukám mindig azt mondja "minden fejben dől el", és a saját bőrömön tapasztalom, hogy igaza van! Ezek a gyógymódok akkor hatékonyak, ha hiszel benne, és nem azt tudatosítod magadban hogy beteg vagy! Meggyőződésem, hogy a tüneteket gyógyszerrel elnyomni értelmetlen dolog, a kiváltó okokat kell megszüntetni, és ehhez nagy segítség egy természetgyógyász! Az árak között érdemes mazsolázni, mert van olyan klinika, ahol egy kezelés a duplájába kerül, mint máshol. Szerintem manócska esetében is, egy természetgyógyász tudná feltárni hogy milyen okokra vezethető vissza a jelenlegi betegsége, és milyen kezelést javasolna. Volt egy barátnőm, aki bioenergia kezelésre járt, éveken át nem sikerült egyetlen terhességét sem megtartania, és a kezelés után kihordta, és világra hozta egészséges kisfiát. Egy másik ismerősöm egy rendezvényen kíváncsiságból vett részt egy aurafotózáson, ahol felhívták rá a figyelmét, hogy pajzsmirigy problémái lehetnek, amit később a későbbiekben orvosilag is diagnosztizáltak. Aki hisz benne, ne sajnáljon tenni egy kísérletet, a szkeptikusok pedig ezután is el fognak menni a lehetőség mellett! Drukkolok neked manócska!
Mira
Z. Marcsi 2012-03-15 16:22:26
Szia manócska!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen vacakul vagy. Én sem voltam még egyik kezelésen sem, de az általad leírt problémákkal van tapasztalatom. Nekem a neurológus szorongáscsökkentő gyógyszereket írt fel, azokkal ideig-óráig enyhültek a panaszaim, de hosszútávon nem segített. Ez egy nagyon csúnya betegség, mert igazából nem fogadják el hogy van ilyen, nagyon sokan női hisztinek titulálják, csak az tudja mennyire borzasztó, aki szenved tőle. Szerencsére én mikor visszamentem dolgozni gyes után, az nagyon sokat segített, a mindennapi problémák, a nyüzsgés lekötött annyira hogy egyre ritkábbak lettek a panaszaim. Csak azt tudom neked mondani, egy próbát megér valami természetgyógyász kezelés, drágább nem lehet mint amennyibe a gyógyszerek kerülnek hosszú távon! Jobbulást kívánok neked! Marcsi
manócska 2012-03-15 14:49:05
Sziasztok! Nagyon örülnék neki, ha valaki tudna segíteni, nem igazán van természetgyógyászati kezeléssel kapcsolatos tapasztalatom. 26 éves nő vagyok, a kisfiam születése óta pánik beteg. Sajnos olyan tüneteket vagyok képes produkálni, hogy már lassan az utcára sem merek kimenni, tömegiszonyom van, szédülök, a buszra egyedül fel sem merek szállni, mert rögtön fulladni kezdek, és erős szívdobogás kap el. Voltam kivizsgáláson, de szervi elváltozást nem találtak, azt mondták idegi alapon van. A barátaim azt javasolták, keressek fel egy kineziológust, vagy, próbálkozzam akupunktúrás kezeléssel. Számomra ezek idegen dolgok, nem tudom mennyire költségesek, mennyire időigényesek, és legfőképp mennyire hatásosak? Volt már valakinek hasonló betegsége, vagy ilyen kezelésekkel élménye? Köszönöm a válaszokat!
Web operátor 2012-03-14 18:35:11
Kedves Fórumozók!
Ebbe a témakörbe várjuk élménybeszámolóitokat, osszátok meg tapasztalataitokat, akár pozitív, akár negatív volt az egy természetgyógyászati kezelés, vagy orvosi ellátás kapcsán! A másokat sértő, degradáló megjegyzésektől, kérjük tartózkodjatok, őszintén, de csak finoman! :) Köszönjük!

< Előző oldal

Következő oldal >


« Vissza