Ön a 712051. látogatónk!

Doktor Klub Fórum - Műsorral kapcsolatos kérdések, hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez bejelentkezés szükséges.
E-mail cím
Jelszó
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Web operátor 2012-03-15 12:10:12
Kedves Bea!
Az első rész időközben teljes terjedelmében felkerült honlapunkra, itt meg tudsz majd nézni minden részt, ha esetleg lemaradnál adás időben. Szeretettel várunk a Facebook oldalunkon is, ahol igyekszünk minden információt, érdekességet naprakészen megosztani veletek!
Üdvözlettel: Web operátor
Beababa 2012-03-15 10:30:33
Sziasztok!
Sajnos én lemaradtam a sorozat első részéről, egyéb elfoglaltságom miatt. A második részt már láttam, de lehet hogy családi program miatt szombaton megint nem leszek tv előtt. Szeretném megkérdezni, hogy az első részt megtudom-e nézni valahol? Köszönöm a választ! Bea
Web operátor 2012-03-14 16:32:39
Kedves Gizella!
Köszönjük hozzászólását, örülünk, hogy nézőink között üdvözölhetjük! Bízunk benne, hogy továbbra is kellemes időtöltésben és szórakozásban részesíthetjük Önt és Kedves Családját! Továbbra is köszönettel várjuk hozzászólásait fórumunkban! Üdvözlettel: Web operátor
F. Gizella 2012-03-14 12:42:18
Figyelemmel kísérem a sorozatot, és már kíváncsian várom a harmadik részt.Köszönet az ötlet megálmodójának, nagyon egyedülálló, szórakoztató a műsor, és mindemellett ismeretterjesztő is! Várjuk a folytatást!
Gizus és Családja/ Vecsés
Web operátor 2012-03-12 12:49:37
Sziasztok!

Végre a mai naptól mindenki számára hozzáférhető A DOKTOR közösségi oldala! Remélem már hallottátok (ha nem akkor most mondom) a jelen tervek szerint négy évad ötvenkét adása vár mindnyájunkra a következő egy év alatt.
Célunk az, hogy lassan, fokozatosan, egyre mélyebbre hatoljunk be a betegségek és a hozzájuk kapcsolódó különféle gyógymódok „rejtelmeibe”. Igyekezni fogunk egyszerűen, világosan, kicsit talán szórakoztató módon, lehetőleg mindenki számára érthetővé tenni, hogy mely betegségek hogyan és legfőképpen miért alakulnak, alakulhatnak ki, és ennek kapcsán szót ejtünk a prevencióról, valamint a javasolt gyógymódokról. Lehetőség szerint e vizsgálatok és kezelések publikus részeit be is mutatjuk abból a meggondolásból, hogy ezzel ledöntsünk orvosok és nem betegek között régóta magasodó falakat, nevezetesen, hogy ezzel bárki (akárcsak, mint egészséges érdeklődő is) betekintést nyerhessen egy korábban a széles közönség elől teljesen zárt rendszerbe. Oldva ezzel a sokunkban kialakult félelmeket az ismeretlen beavatkozásokkal szemben.
Kérünk mindenkit, hogy aki A DOKTOR láttán véleményt szeretne mondani, „hajrá”! Ötleteket, javaslatokat, kérdéseket várunk a nap 24 órájában.

Web operátor

< Előző oldal

Következő oldal >


« Vissza